Здраве

2 Февруари 2015

1246

Животът днес

Близо 300 лечебни заведения вече са в CredoWeb

6000 станаха лекарите с профил в професионалната социална мрежа за здраве

Медицински център "ГеоХелт" се включи в единствената професионална социална мрежа за здраве - CredoWeb. Центърът вече има свой профил в платформата, която помага на пациентите в избора на лекар и лечебно заведение. В CredoWeb вече има 6000 регистрирани медицински специалисти, близо 300 са болниците, клиниките и центровете с профил.

В МЦ "ГеоХелт" работят утвърдени специалисти по кардиология, АГ, вътрешни болести, ендокринология, гастроентерология, очни болести, УНГ, неврология, хематология, дерматология и венерология, хирургия, ортопедия, урология.  Организацията на медицинските дейности има за цел пациентите да бъдат обслужени максимално качествено без излишно чакане. В работата си специалистите залагат на индивидуалния подход към всеки отделен пациент.

Центърът разполага със съвременна лабораторна и диагностична апаратура, която скъсява времето за получаване на резултатите. Това предоставя възможност на специалистите за бърза диагностика и своевременно лечение. В лабораторията се извършва цялата гама хематологични, имунологични и микробиологични изследвания. Кабинетът по УНГ разполага с модерен видеоотоларингоскоп за диагностициране на заболявания на ушите, носа, гърлото и ларинкса. Медицинският център предлага и цял спектър от клинични и микробиологични изследвания, свързани с АГ практиката.

Акушер-гинеколозите разполагат с 3D ехограф за коремна и трансвагинална ехография, апарат за детски тонове при проследяване на бременност и съвременен колпоскоп. Кардиологичният кабинет в МЦ "ГеоХелт" е оборудван със съвременен 3D кардиоехограф, холтер и ЕКГ, които улесняват специалиста да затвори цикъла от кардиологични изследвания. Медицинското заведение извършва и диагностика и лечение на всички кожни и венерически заболявания (криотерапия, микробиологични изследвания и терапия). В МЦ „ГеоХелт“ се правят също профилактични прегледи и имунизации, експертизи за временната неработоспособност, медицински свидетелства за постъпване на работа, медицински свидетелства за управление на МПС, медицински свидетелства за сключване на граждански брак.

Повече информация за дейностите и специалистите ще намерите в профила на МЦ „ГеоХелт“ на credoweb.bg

 

 

 

 

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 131