Здраве

20 Март 2024

623

credoweb bg

Пшеницата е вкусна, засищаща и пълна с витамини и минерали... но не обича да я ядем.​​

Като всяко друго живо същество и тя предпочита да бъде оставяна на мира и затова е създала специален протеин, който ако не съвсем да я защити, то служи поне да ограничи консумацията ѝ.​​

Глутенът не се смила така, както останалата част от растението и раздразва имунната система, което при един на 100 души е доста по-силно, отколкото при останалите. За тях казваме, че имат глутенова непоносимост, но действително глутеновата чувствителност е доста по-разпространена и е причината за храносмилателни неразположения, когато прекалим с тестото.​​

Comfortex от Ecopharm спомага за облекчаване на смущенията благодарение на 5 традиционни индийски билки - разумният завършек на обяд, в който не си се ограничил до едно парче от пицата.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook