Здраве

4 Юли 2024

527

credoweb bg

Лято, плажни купони, коктейл след коктейл… до момента, в който осъзнаваме, че може би последният е бил излишен. Но хей, кои сме ние, за да се спираме, когато забавата е в разгара си? И все пак, нека не отписваме целия следващ ден, прекарвайки го в опити да забравим къде сме оставили нашето самочувствие (и главоболието, което се чуди защо все още сме в леглото).

За борба с пост-парти ефектите старите добри средства като зелев сок и шкембе чорба винаги са на линия, макар че... нека бъдем искрени, кой има сили за готвене, когато се чувства като прегазен от трамвай?

И тук на сцената влиза ибупрофенът, нашият магически еликсир, който ни връща способността да мислим ясно и да се чудим „Това наистина ли се случи?“, без да ни боли главата.

Tака че, ако следващия път, коктейлната ви вечер надхвърли плануваното, знаете, че имате тайно оръжие срещу махмурлука. И помнете - след всеки голям купон идва ново утро... и възможност за нов купон!

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook